Fly-drive 'Ontdek de Semana Santa Andalusië'

Beleef de de Semana Santa in het achterland van Andalusië, in de dorpen en de kleine plaatsen in het binnenland van Zuid-Spanje. Tijdens deze interessante Fly-drive Semana Santa Andalusië heeft u twee standplaatsen waarvan uit u de omgeving kunt leren kennen en de Semana Santa in het bijzonder.

U verblijft in 2 plaatsen die een rijke geschiedenis en een Semana Santa met een eeuwenoude traditie hebben. Maak de Semana Santa mee op het platteland van Andalusië. Hier geen massa's toeristen maar de eigen bevolking, die in familieverband deze week vieren. De intieme dorpse sfeer maakt deze week tot een bijzondere ervaring.

Vanuit uw hotel op ca 90 km van Sevilla bezoekt u enkele kleine stadjes. Ze liggen niet ver van elkaar maar geven wel elk een geheel eigen sfeer aan hun Semana Santa. Alle verschillende uitingen in deze Semana Santa Reis onderstrepen de verschillen naast uiteraard de overeenkomsten die er ook zijn. In de ene stad komt u onder de indruk van de pracht van de processies, in de andere valt vooral de schoonheid van de buitengewone, barokke beeldengroepen op. In een ander stadje wordt het Paasverhaal theatraal uitgebeeld terwijl Carmona bekend is vanwege haar opleiding tot het zingen van de Saeta.

Het tweede deel van uw reis verblijft u in een hotel dat een uitstekende uitvalsplek is voor de Semana Santa in de omliggende plaatsen waarbij u zult merken dat deze week overal een ander karakter heeft. In enkele steden ontdekt u de schoonheid van de buitengewone, barokke beeldengroepen. In een andere stad wordt het Paasverhaal theatraal uitgebeeld terwijl in weer een naburig stadje het traditionele tromgeroffel van de coliblancos y colinegros de sfeer bepalen.

Informatie voor tijdens uw reis

Voor uw vertrek ontvangt u van ons een routeboek met tips die ervoor zorgen dat u op het juiste moment, op de juiste plaats de Semana Santa kan meemaken. Als u graag een keer een gids heeft, kunnen wij dit ook voor u organiseren. Wij kunnen u verzekeren dat een lokale gids u anders laat kijken naar de Semana Santa. U krijgt informatie die anders voor u verborgen was gebleven. Een gids tijdens één van de eerste dagen van uw verblijf maakt dat u meer haalt uit de reis tijdens deze Fly-drive Semana Santa Andalusië.

Semana Santa Cabra
Semana Santa in Priego de Cordoba
Semana Santa in Carmona
Semana Santa in Osuna
Semana Santa in Alcalá la Real
Semana Santa in Baena
Semana Santa in Puente Genil
8 dagen / 7 nachten

Prijs: 

Prijs per persoon 2 persoonskamer
fly / drive: vertrek 14 april 2019  Vanaf € 965,-

Inclusief:

  • 7 nachten verblijf en ontbijt in goede, typische Andalusische hotels (3**- 4**)
  • Autohuur: Honda Jazz (of gelijkwaardig), 4 deurs, airco, 2 bestuurders, alle verzekeringen, geen eigen risico.
  • Vliegreis naar Malaga incl. luchthavenbelasting, toeslagen, handbagage.
  • Informatie voor onderweg

Exclusief:

  • reis- en annuleringsverzekering
  • fooien
  • excursies

Minimum aantal deelnemers: 

2deelnemer(s)