Fly-drive Semana Santa authentiek Andalusië

Vindt u het prettig om de Semana Santa van dichtbij mee te maken, vanuit 1 standplaats? Wilt graag op u zelf zijn en uw eigen tijd in delen? Boek dan de Fly-drive Semana Santa authentiek Andalusie. Het Andere Spanje heeft voor u een aantal vakantiehuizen geselecteerd in Andalusië die u de mogelijkheid bieden om deze bijzondere week mee te maken zonder dat u steeds uw koffers moet pakken. De meeste huizen of appartementen zijn gelegen in een natuurlijke omgeving.

Geselecteerde vakantiewoningen

Alle huizen zijn centraal in de zuidelijkste provincie van Spanje gelegen. Vanuit hier kunt meedere grote, historische steden goed bereiken. (Sevilla, Córdoba, Málaga en Granada). Deze steden zijn stuk voor stuk bijzonder sfeervol en ook zonder uitingen van de Semana Santa, een bezoek meer dan waard.

Geen mensenmassa's?

Houdt u niet van mensenmassa's? Ga dan naar de plaatsjes in het achterland. Deze viering van de Semana Santa is hier even bijzonder maar wel veel kleinschaliger dan in de grote steden. Wij hebben voor u, voor de periode van de Semana Santa in Andalusië, de volgende vakantiewoningen geselecteerd:

Appartementen in la Subbética

Vakantiewoning in Andalusische Cortijo

Traditionele dorpswoning in Zagrilla

Luxe vakantiewoning

Vakantiewoning Rafaela

Hacienda Santa Ana

Vakantiehuis centraal in Andalusië

Boek nu uw Fly-drive Semana Santa authentiek Andalusië. Een unieke reiservaring die smaakt naar meer.  Zit het vakantiehuis dat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij zoeken graag verder voor u.

 

 

 

Carmona
Osuna
Priego de Córdoba
Semana Santa in Carmona
Semana Santa in Cabra
Tradtionele kleding tijdens de Semana Santa
8 dagen / 7 nachten

Prijs: 

Prijs per week per persoon
2 personen vanaf € 875,--
4 personen vanaf € 784,--

Deze vanaf* prijs is inclusief:

  • 7 overnachtingen in vakantiewoning
  • autohuur (Honda Jazz, of gelijkwaardig) op basis van 7 x 24 uur, incl. ongelimiteerd aantal kilometers, geen eigen risico, verzekeringen. (2 personen)
  • autohuur (VW Passat, of gelijkwaardig) op basis van 7 x 24, incl. ongelimiteerd aantal kilometers, geen eigen risico, verzekeringen. (4 personen)
  • vliegticket Amsterdam - Malaga en v.v. incl. belastingen en toeslagen.

* deze prijs is afhankelijk van de beschikbaarheid en het vakantiehuis van uw keuze.

Minimum aantal deelnemers: 

2deelnemer(s)
Huurauto